Missie en visie Altermij-De Gouwe

Missie
De missie van Gpi De Gouwe is om het huidige marktaandeel op een verantwoorde wijze verder uit te bouwen op de Noord Europese markt. Met engineering, projectmanagement en productie van meng- en procestanks als sterk ontwikkelde competenties is in het verleden de basis gelegd voor een solide onderneming.
Voortbouwend op deze basis streeft Gpi De Gouwe ernaar ook in de toekomst een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers in de markten van voeding, farma en cosmetica, chemie en opslag van vloeistoffen.

Kalmeijer, John

Visie
Gpi De Gouwe zoekt samen met de opdrachtgever naar het optimale ontwerp van onze tankproducten op het gebied van functionaliteit, hygiëne, traceerbaarheid, rendement en duurzaamheid.
Kennis, kunde, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn binnen Gpi De Gouwe de kernwoorden die zorgen voor een flexibele en innovatieve benadering van de markt waarbij de klant centraal staat. Deze visie maakt het noodzakelijk onze producten en vakbekwame medewerkers continue te verbeteren en voortdurend af te stemmen op de behoeften van onze afnemers.